مواد لازم برای شامی کباب
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- سیب زمینی 2 عدد
- پیاز 2 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه شامی کباب تهرانی (کتلت گوشت)
ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و با رنده درجه متوسط آنها را رنده کنید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها جدا شود.
مرحله دوم: آماده کردن مواد شامی کباب
حالا در این مرحله گوشت را به سیب زمینی و پیاز افزوده و کاملا ورز دهید تا جایی که انسجام خوبی در مواد ایجاد شود و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده دوباره ورز می دهیم. حالا مواد شامی کباب ما آماده است.
مرحله سوم: استراحت دادن مواد
مواد شامی کباب را باید به مدت 30 دقیقه، داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
مرحله چهارم: پخت شامی کباب
داخل تابه نچسبی، روغن ریخته و اجازه می دهیم تا گرم شود. حالا مواد شامی کباب را به اندازه یک نارنگی برداشته و بین دو دست به شکل بیضی در آورید داخل روغن انداخته و با حرارت کم دو سمت شامی را سرخ می کنیم.
مرحله آخر: سرو شامی کباب
شامی کباب های خوشمزه و برشته را در کنار گوجه سرخ شده و برنج ایرانی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شامی کباب [کتلت گوشت]
- بهتر است سیب زمینی را بعد از پوست گرفتن آبکشی کنید تا نشاسته آن کم شود تا شامی کباب با کیفیت تری داشته باشیم.
- بهتر است از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی چرخ شده استفاده کنیم.
- می توان یک هویج را جایگزین یکی از سیب زمینی ها کنیم.
- این مواد به تخم مرغ نیازی ندارد ولی در صورت تمایل می توانید از 1 عدد تخم مرغ استفاده کنید.